Content marketing en branding met LinkedIn

LinkedIn is voor de zakelijke markt (B2B) een uitgelezen platform om de doelgroep te bereiken met uw boodschap. Als het gaat om branding, content marketing of lead generatie.

 

Met wereldwijd ruim 645 miljoen gebruikers en in Nederland 7,5 miljoen gebruikers (82% van de beroepsbevolking) is de kans groot dat ook uw doelgroep op dit netwerk aanwezig is.

 

Maar hoe zorgt u er nu voor dat uw boodschap getoond wordt aan uw doelgroep? Dat uw organisatie en medewerkers de juiste uitstraling naar buiten hebben? Dat uw medewerkers ambassadeur voor uw organisatie en daarmee een aantrekkende kracht hebben op nieuwe medewerkers en klanten.

 

LinkedIn biedt, mits juist toegepast, vele mogelijkheden voor positioneren van uw organisatie en het overbrengen van uw boodschap.

Wij bieden een geoptimaliseerd pakket aan trainingen en diensten voor content marketing en branding met LinkedIn

Employer Branding

Uw personeel is uw beste visitekaartje. Externe partijen en personen houden van uw organisatie door de mensen die er werken. Daarom komen ze er graag, willen ze er werken of kopen ze uw producten of diensten. Maar hoe profileren uw medewerkers zich op LinkedIn?

Op basis van het succesvolle PEAS model hebben wij een training ontwikkeld waarin uw medewerkers ambassadeur van uw organisatie worden. Zij leren  in een dagdeel hoe zij zichzelf moeten profileren, hoe zij de juiste contacten moeten leggen en welke informatie zij moeten delen.

Company Page

De Company Page vervult een belangrijke rol op het gebied van branding, het koppelen van uw medewerkers en bij content marketing.

Niet zo complex als een website maar wel net zo belangrijk.

Daarom is het goed om hier samen met een van onze experts naar te kijken.

Content Marketing

U heeft een boodschap te verspreiden, een verhaal te vertellen.

LinkedIn is het perfect platform wanneer u de zakelijke markt (B2B) wilt bereiken.

Maar hoe pakt u dat aan? Welke vormen van content zijn geschikt? Hoe zorgt u voor een optimaal bereik?

Wij hebben hiervoor een training op maat voor u!

Advertising

Advertising op LinkedIn kan u helpen om uw boodschap nog gerichter onder de aandacht te brengen.

Op een manier die niet als vervelend wordt ervaren en die zelfs zeer effectief kan zijn.

Wij hebben diverse diensten op het gebied van Advertising met LinkedIn.

Wij kennen het klappen van de zweep. Wij hebben al meer dan 400 organisaties begeleid bij hun content marketing en branding.