Sales Navigator training - de tool voor Social Selling in een B2B omgeving

Sales Navigator is in onze ogen het vlaggenschip van LinkedIn. De tool is specifiek ingericht op het zoeken, vinden en contacten van Leads in een B2B omgeving.

Een fantastische tool met veel mogelijkheden. Zoveel mogelijkheden dat veel mensen na het installeren van een proefaccount niet verder komen dan geavanceerd zoeken.

In feite is Sales Navigator een complexe tool waar enige kennis nodig is om er optimaal gebruik van te maken. Aangezien Sales Navigtor een vrij prijzige tool is, is het verspild geld wanneer er geen goede training aan te pas komt.

Wij hebben al meer dan 50 implementaties begeleid van Sales Navigator in binnen- en buitenland. We kennen de mogelijkheden en valkuilen als geen ander.

Meer dan knopjes en functies

En met mogelijkheden hebben we het niet alleen over alle knopjes die er zijn bij Sales Navigator. Sales Navigator kan van grote toegevoegde waarde zijn in uw sales proces. Het kan u helpen om met de juiste mensen in contact te komen en aan tafel te komen. Om dat te realiseren richten we samen met u Sales Navigator zo in dat het past in uw bestaande sales proces.

Geen cold calling meer

Los van wetgeving, is cold calling een frustrerende activiteit. De persoon die u wilt spreken is niet bereikbaar of het gesprek wordt tegengehouden door de receptioniste voordat u überhaupt over uw aanbod hebt kunnen beginnen of u bent op zoek naar de verkeerde contactpersonen.

Met behulp van Sales Navigator kan de volledige Decision Making Unit (DMU) in kaart gebracht worden die voor uw organisatie relevant is. Zodat u ook direct weet wie u uiteindelijk moet benaderen.

Meer weten over de mogelijkheden van Sales Navigator?

Wilt u vooraf weten of Sales Navigator ook voor uw organisatie van toegevoegde waarde kan zijn?