Personeel inzetten als ambassadeur

Uw personeel is uw beste visitekaartje. Externe partijen en personen houden van uw organisatie door de mensen die er werken. Daarom komen ze er graag, willen ze er werken of kopen ze uw producten of diensten. Maar hoe profileren uw medewerkers zich op LinkedIn?

Zijn hun LinkedIn profielen half ingevulde CV’s? Hebben ze vreemde foto’s op hun profiel?

Bijna iedereen zoekt online naar de mensen met wie ze contact hebben of gaan krijgen. Dat doet u en uw medewerkers doen dat ook. Ook externe partijen zoeken naar uw medewerkers. En wat voor indruk krijgen ze dan?

Kloppen hun LinkedIn profielen met hoe ze zich professioneel gedragen of kan dit beter? Dragen ze de boodschap uit van de organisatie of profileren ze alleen zichzelf voor een nieuwe baan? Of zijn ze helemaal niet vindbaar?

Via uw bedrijfspagina (Company Page) kan iedereen opvragen wie er bij uw organisatie werkzaam is. Dit is vaak de eerste indruk en een eerste indruk moet goed zijn.

In de meeste gevallen zijn uw mensen zich er niet eens van bewust en hebben ze nog nooit op deze manier naar LinkedIn gekeken.

In de training: Personeel als ambassadeur op LinkedIn leren wij uw medewerkers alle geheimen van LinkedIn. Dit doen wij aan de hand van het succesvolle PEAS © model.

Elke training wordt afgestemd op uw specifieke wensen. Wij kijken daarvoor naar uw organisatie, uw doelgroep en uw doelstelling.

De training is altijd opgezet met het volgende stramien:

Profiling - profiel
Vaak is een LinkedIn profiel de eerste indruk die bezoekers van uw medewerkers krijgen. Een goed profiel is een profiel dat gevonden, begrepen en vertrouwd wordt.
Extend your reach
Uitbreiden van je netwerk. Hoe vind je de juiste mensen en groepen en hoe leg je effectief de connectie.
Add value
Deel waardevolle content voor je netwerk. Op welke manier kun je delen, hoe zorg je dat je boodschap aankomt.
Success
Wanneer alle onderdelen kloppen is het succes het logische gevolg. Succes in de vorm van nieuwe klanten, carrière moves, nieuw personeel etc...

Daarnaast aangevuld met allerlei tips en trucs over hoe LinkedIn in de dagelijkse praktijk ingezet kan worden.

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Wij kennen als geen ander de tooling en mogelijkheden van LinkedIn. Onze LinkedIn trainer trainde al meer dan 400 organisaties, in allerlei sectoren in diverse landen, over het gebruik van LinkedIn.

Wij verzorgen onze training altijd in-Company en afgestemd op uw specifieke situatie.

Geïnteresseerd naar de mogelijkheden, voordelen en kosten?

Vul onderstaand formulier in voor een vrijblijvende offerte.