Full service en trainingsbureau voor Sales en Marketing met LinkedIn

LinkedIn trainingen

Wij bieden een ruim pakket aan resultaat gerichte LinkedIn Trainingen

Afhankelijk van uw doelstelling kunnen wij de volgende trainingen aanbieden.

Basisvaardigheden LinkedIn

Met deze training leren al uw medewerkers hoe LinkedIn werkt. Zij profileren zij zichzelf en de organisatie, weten ze hoe in contact moeten komen met de juiste mensen en hoe ze content moeten delen.
Bekijk programma

Sales en Leads - Social Selling

Maakt u als B2B organisatie al gebruik van de mogelijkheden van LinkedIn voor sales? Zitten uw medewerkers op LinkedIn, maar levert dit geen concrete new business op? Dan mist u heel wat kansen.
Bekijk programma

Content marketing en advertising

LinkedIn is het zakelijke platform waarop uw B2B doelgroep zich bevindt. Via een goede contentmarketing strategie, eventueel versterkt door de Advertising mogelijkheden van LinkedIn, kunt u uw boodschap op de juiste manier bij hen onder de aandacht te brengen.
Bekijk programma

Internationaal zakendoen

Wanneer u als organisatie al zakendoet in het buitenland of juist wanneer u overweegt of onderzoekt dit te gaan doen dan is LinkedIn in combinatie met Sales Navigator het ideale hulpmiddel.
Bekijk programma

Werven personeel

U bent op zoek naar uitbreiding van uw werknemersbestand. U zoekt nieuw personeel en wilt daarvoor de mogelijkheden van LinkedIn inzetten.
Bekijk programma

Personeel als ambassadeur

Uw personeel is uw beste visitekaartje. Externe partijen en personen houden van uw organisatie door de mensen die er werken. Maar hoe profileren uw medewerkers zich op LinkedIn?
Bekijk programma

Training op maat

Uiteraard zijn alle bovenstaande training aangepast op uw wensen en situatie, Echter kan het ook zijn dat u niet weet welke training u zou moeten kiezen of heeft u speciale wensen.

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend met u contact op om uw wensen en de mogelijkheden en te bespreken, zodat wij u een passend voorstel kunnen doen.

Meest ervaren LinkedIn trainingsbureau

Meest ervaren LinkedIn trainingsbureau

Sinds 2011 hebben wij onze meters gemaakt
400 +
Trainingen
Gegeven
16.000 +
Mensen
getraind en geīnspireerd
10 +
Landen
bezocht voor trainingen