Online LIVE trainingen

Regelmatig krijgen wij aanvragen binnen van individuen die een training zouden willen volgen.
Aangezien een-op-een sessie kostentechnisch niet interessant is geven wij online live trainingen zodat we ook met jou deze kennis kunnen delen over specifieke onderwerpen of om een verdiepingsslag te maken.

Een online live training is een live ontmoeting op afstand. Deze training is vanaf elk device (scherm) te volgen tegen een kleine investering. Het enige dat u nodig hebt is een internetverbinding.

• Het LinkedIn profiel perfect neerzetten. Of dat nu als reden heeft om een nieuwe baan te vinden, uw vindbaarheid op LinkedIn te vergroten, of uw netwerk op een zinvolle manier uit te breiden, dat maakt niet uit, een goed opgezet profiel is de basis die je nodig hebt.

• Bent u al bekend met Sales Navigator? Wat de mogelijkheden zijn van deze krachtige betaalde oplossing binnen LinkedIn? Wat heeft dit als toegevoegde waarde voor mijn bedrijf/medewerkers? Tijdens deze online live training deel ik mijn scherm met u en kunt u precies zien wat u moet doen om leads te tracken en monitoren. Sales Navigator helpt u uw doelstellingen makkelijker te behalen!

• Uw Company Page! Een belangrijke toevoeging voor uw online business. Tijdens deze online live training ga ik u laten zien hoe u uw Company Page effectief inzet als marketingkanaal en meer engagement krijgt met potentiële klanten. U kijkt live mee hoe u uw belangrijke boodschap terecht laat komen bij de juiste mensen.

Trainingsaanbod

400 +
Trainingen
Gegeven
16.000 +
Mensen
getraind en geīnspireerd
10 +
Landen
bezocht voor trainingen

Over de trainer - Jan Willem Alphenaar

Een resultaat gedreven, gepassioneerde LinkedIn trainer. Internationaal erkend als expert trainer.

Veelgevraagd als spreker over LinkedIn in binnen- en buitenland.

Jan Willem Alphenaar is sinds 2005 actief op LinkedIn. In die jaren heeft hij (in 2006) een baan gevonden via dit netwerk en al vele klanten. Momenteel komt 38% van zijn omzet uit zijn netwerk op LinkedIn.

Gefascineerd door de mogelijkheden en kansen is hij vaak als eerste op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en mogelijkheden van LinkedIn.