LinkedIn training – branding, marketing en sales voor Advocaten in slechts 15 minuten per week

Als advocaat wilt u zo min mogelijk uren besteden aan niet-declarabele werkzaamheden. U wilt optimaal inzetbaar zijn voor cliënten en zaken.

Maar hoe zit dat met nieuwe clienten?

Komen nieuwe cliënten vanzelf of heeft u daar aparte mensen opzitten?

Tijd is geld!

Zo simpel is het. Tijd spenderen aan zaken die niet direct declarabel zijn moet zo minimaal mogelijk zijn en een dag heeft ook maar 24 uur.

Dus als u als advocaat zich ook nog bezig moet houden met branding, marketing en sales dan staat dit altijd onderaan de prioriteitenlijst. En terecht.

Elke advocaat een klantmagneet!

Via de LinkedIn training van Next Business Academy leren uw advocaten hoe hun LinkedIn aanwezigheid als klantmagneet kan werken. Hoe zij zich op de juiste manier moeten profileren om gevonden te worden op hun specifieke expertise. Hoe zij de juiste connecties leggen en op welke manier zij als deskundige gezien kunnen worden.

Zonder dat ze elke dag uren met LinkedIn bezig moeten zijn.

Hoe ziet dat er uit?

Een training van drie uur zonder huiswerk
Met een training van drie uur is alle stof behandeld. Alles wordt door de deelnemers direct toegepast.
15 minuten per week
Na de training hebben de deelnemers aan 15 minuten per week genoeg om succesvol gebruik te maken van LinkedIn. Om nieuwe cliënten aan te spreken.
Buiten kantooruren
Aangezien uw declarabele werkzaamheden, met of zonder klantcontact, veelal tijdens kantooruren plaatsvinden verzorgen wij deze training ook ’s avonds of in de weekenden.

Gaat uw kantoor of firma ook profiteren van de mogelijkheden van LinkedIn?

Met een minimale belasting van uw tijd?